Spullen brengen en goederen ophalen

26-12-2021:

Goederen brengen en laten ophalen is alleen mogelijk op afspraak. Bel van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 15.00 uur. Of stuur een email met foto’s van uw aan te bieden spullen naar klantenkringloopsteenwijk@gmail.com. U krijgt z.s.m. antwoord welke goederen worden geaccepteerd.

—————————————————————————————————————————————————

De snelste route is:  Zelf brengen naar de Kringloopwinkels

De Kringloopwinkels ontvangen graag:

Alles waar een ander nog veel plezier aan kan beleven!

 • Bruikbare kleding/textiel
 • Boeken en tijdschriften
 • Onbeschadigd serviesgoed (ook enkele kopjes en/of glazen)
 • Elektrische en elektronische apparaten die nog werken
 • Banken
 • Sieraden
 • Stoelen, tafels, kasten 
 • Spellen en puzzels
 • Heel en compleet speelgoed
 • Cd’s, dvd’s en elpees
 • Lampen en schilderijen

Bovenstaand is een beknopte samenvatting van goederen welke hergebruikt kunnen worden.

Onderstaande spullen nemen wij niet (meer) aan:

 • Zonnehemels, gezichtsbruiners en zonnebanken
 • Donker eiken twee- of driedelige kasten
 • Videobanden

Goederen op laten halen

De Kringloopwinkels halen spullen bij u thuis op, neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons, voor een snelle afhandeling helpen, door te zorgen dat al uw kleine spullen in dozen en alle goederen op de begane grond verpakt zijn en gereed staan.
De vrachtwagen van De Kringloopwinkels rijdt naar alle stadjes, dorpen, kernen en wijken in de Gemeente Steenwijkerland en omgeving.

Bel voor Steenwijk en omgeving: 0521- 513 668 en voor Vollenhove 0527- 244 000

De Kringloopwinkel wil geen kapotte en/of vieze spullen. Vaak kunt u als leidraad gebruiken: Zou ik het zelf nog willen kopen? Bij twijfel kunt u altijd bellen met de Kringloopwinkel in Steenwijk 0521- 513 668 of in Vollenhove 0527- 244 000. Wanneer u goederen wilt brengen is dit mogelijk tijdens openingstijden.

Wij houden van delen

2 Replies to “Spullen brengen en goederen ophalen”

 1. Beste medewerkers, Op de eerste plaats, een heel groot compliment voor de geweldige winkel, die jullie met elkaar runnen. Al jaren komen we minstens 2x per week bij jullie, leveren een tas of wat af met spullen die we niet meer gebruiken, Maar als we na een geldig lekkere en zeker goedkope lunch weer naar huis gaan, Ja, dan worden er toch weer zeker 2 tassen vol afgerekend met mooie nieuwe bruikbare spullen,Dat is nou net het leuke er van, om de zoveel tijd wissel je, je beeldjes, vaasjes enz ,weer om voor iets anders, een ander modelletje of een net even iets groter, en zo blijven we weer gelukkig en tevreden wij met een dagje uit bij jullie compleet met lunch en jullie blij met andere spullen en klandizie.,,,,,,,,
  Maar nu zie ik dat jullie geen donker eiken meubels meer innemen, dat is jammer, want dat donkere eiken is vaak nog massief hout waar veel van gemaakt kan worden, Het zou goed gebruikt kunnen worden om de kansarme jongeren te helpen in hun leerproces voor b.v. houtbewerking, Een oom van me maakte jaren geleden al van de eiken bankstellen die hij sloopte , prachtige tafeltjes en houten bankjes voor in de tuin, en geloof me ook zonder onderhoud staan die bankjes er in de hele familie nog prachtig bij,,,
  Misschien toch nog even over nadenken, massief hout is duur en moeilijk aan te komen, maar wie weet is dit misschien een kleine tip om weer een stukje mooi materiaal te kunnen hergebruiken,,,,,
  Verder heb ik alleen maar lof voor jullie allemaal GEWELDIG!!!! wat jullie presteren , ga vooral zo door, en mensen van het eet huisje een extra dikke pluim, want jullie zijn altijd een extra relax punt om even op adem te komen , lekker wat eten en drinken en dan weer op naar huis, na een heerlijke ontspannen dag bij jullie in de KRINGLOOPWINKEL….
  Dank, Dank,Dank, vriendelijke groet Jan en José Siderius.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *