Informatie

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur (zonder afspraak)
Goederen brengen is mogelijk zonder afspraak, van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

__________

Openingstijden staan hier rechts in de balk.
Wilt u spullen brengen? Klik dan hier

Bovenverdieping:

Café, kleding, textiel en boeken

Kleding vormt een belangrijk deel van het aanbod in de Kringloopwinkel, op de bovenverdieping is de kleding mooi op maat en kleur gehangen. U vindt op die verdieping naast textiel ook gordijnen, lakens, dekbedhoezen en schoenen.

De Kringloopwinkel heeft een gevarieerde boekencollectie. Verbazingwekkend hoeveel ongelezen boeken we ook nog binnen krijgen, heerlijk om voor de vakantie wat uit te zoeken.

In de platenbakken vindt u daarnaast muziek op cd of authentiek vinyl, daar vindt u ook de dvd’s.

Schilderijen en lijsten zijn er in héél veel verschillende soorten en maten, op zoek naar een nieuw schilderij of een lijst voor een foto van uw (klein)kinderen? We hebben het vast!

Op de bovenverdieping hebben we óók een café (een leer-werk café), dé plek om even uit te rusten met een kop koffie, een lekkernij of heerlijke lunch tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Benedenverdieping:

Meubels, huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische artikelen

De Kringloopwinkel Steenwijk heeft een zeer groot aanbod aan meubelen zoals kasten, bedden, stoelen en tafels. Deze staan op de benedenverdieping, vaak vindt u de kasten en tafels ‘aangekleed’, veel complimenten krijgen we over onze aankleding.

In overleg, op afspraak, worden goederen tegen een vergoeding bij u thuis gebracht.

Bekers, borden, kommetjes en glazen, maar ook pannen, bestek en schalen: voor een zeer vriendelijke prijs dekt u de tafel met een keur aan aardewerk en glas.

Een spelletje, een puzzel of een lieve knuffel, we hebben het allemaal.

In de winkel vindt u regelmatig tuin- en timmermansgereedschap. Gereedschap wordt door medewerkers beoordeeld en, indien deugdelijk, in de winkel ter verkoop gezet.

Gereedschap wat kapot is gaat naar Gered Gereedschap.

Van televisie tot kookplaat, van stereo-installatie tot stofzuiger: wanneer u een sticker op een product vindt waarop staat: ’werkt’, dan is het apparaat getest en, waar nodig, gerepareerd. Op artikelen met een verkoopprijs tot 10 euro geven we geen garantie. Voor de overige producten geldt: laat de sticker er op zitten, bewaar de kassabon, dan krijgt u van ons een tegoedbon.

Inzameling van kurk- en kaarsresten

Kringloopwinkel Steenwijk is het adres voor het inleveren van kurk in de omgeving van Steenwijk. Kurk en kaarsrestanten vinden een tweede leven doordat u ze inlevert bij de Kringloopwinkel.De kurken gaan een tweede leven tegemoet als voetbed, isolatieplaat voor duurzame nieuwbouw, of onderzetter.

Naast kurk- en kaarsresten zamelen we ook cartridges, mobiele telefoons, frituurvet en batterijen in.

Wij houden van delen

7 Replies to “Informatie”

   1. Goeiemorgen, ik wil deze week graag een afspraak maken om spullen te zoeken in de winkel.
    Wanneer zou dat kunnen?
    Mvg Marga van der Berg
    telf. 06-53407356

 1. Geachte klanten,

  Op onze website kan via het kopje ‘direct afspraak maken’ een afspraak ingepland worden. Komt u met meerdere personen dat moet u, met het aantal personen dat u komt, elke keer een boeking invoeren. (Twee personen, zijn twee boekingen). U krijgt een afspraakbevestiging via de mail en kunt u de afspraak verwijderen wanneer u onverhoopt klachten krijgt die aan corona gekoppeld zouden kunnen worden. Volg de aanwijzingen van ons personeel op, draag een mondkapje en houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten. We zien u graag.

 2. Hoihoi,
  Moet ik nog steeds een afspraak maken om te komen winkelen, of kan ik langskomen zonder afspraak? Alvast bedankt:)
  Groetjes

 3. Tot twee keer toe wordt je doorverbonden met een medewerker, er wordt direct opgenomen maar niemand die iets zegt. Ook niet na duidelijk aanvragen of er contact is. Wel achtergrond geluiden te horen. Erg jammer omdat een afspraak maken via de site niet lukt en het nu niet duidelijk is of we kunnen komen of niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *