Stichting Opkikker bij Kringloopwinkel Vollenhove

Op vrijdag 7 oktober wordt op initiatief van de Stichting Opkikker koffie-ochtenden georganiseerd op diverse plekken in het land. Tijdens dit moment staan koffie, thee, lekkernijen en gezelligheid voorop. Tegelijkertijd wordt er op deze manier aandacht gevraagd voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Door middel van een donatie kunt u deze gezinnen een leuke dag bezorgen, zodat zij het zware ziekteproces even naast zich neer kunnen leggen.
De kringloopwinkel in Vollenhove doet graag mee aan dit initiatief en is op zoek naar mensen die (éénmalig) willen helpen. Dat kan door iets lekkers te bakken; bijvoorbeeld een taart, een cake of koekjes of door een paar uur te helpen in de bediening op 7 oktober. Natuurlijk hebben wij ook mensen nodig die een kop koffie of thee komen drinken met iets lekkers erbij. De opbrengst van de verkopen van koffie, thee en de lekkernijen komen geheel ten goede voor de Stichting Opkikker.


Natuurlijk zijn andere donaties ook welkom. Zo zamelt de kringloopwinkel al een paar jaar afgedankte mobieltjes in. Deze gaan naar de Stichting Opkikker die voor iedere ingezamelde mobiel een vergoeding krijgt. Van alle donaties en vergoedingen worden mooie, onvergetelijke ‘opkikker’-dagen georganiseerd
voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens zo’n dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens te herbeleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.


Voor informatie over en/of aanmelden voor het meehelpen met de Koffie Morning, kunt u contact opnemen met de Kringloopwinkel in Vollenhove: 0527 – 244 000.
Indien u op vrijdag 7 oktober komt koffie of thee drinken hoeft u zich niet aan te melden.

 

Opkikker.nl

Deel dit bericht