Modeshow Kringloopwinkel Vollenhove geslaagd

Persbericht

Modeshow Kringloopwinkel Vollenhove geslaagd

Vrijdagavond (16-03-2012) is de modeshow van voorjaarskleding in de Kringloopwinkel in de Kerkstraat te Vollenhove succesvol verlopen. De modellen, bestaande uit eigen vrijwilligers en hun (klein) kinderen, liepen op de maat van muziek die verzorgd werd door de Soundliners. Deze dj’s regelden ook de verlichting, waardoor de show extra mooi oogde.

De kapsels van

de mannequins zagen er super verzorgd uit; Kapsalon ELO heeft er kosteloos voor gezorgd dat alle modellen er mooi uit zagen.

De kleding die geshowd werd was erg divers, van judopak tot maatpak. Mooie kleding voor een paar euro in alle kleuren van de regenboog. De voorjaarskleding hangt nu in de winkel en wordt wekelijks bijgevuld, dat geldt ook voor de schoenen.

De aankleding van de winkel is door Bloemisterij halma gesponsord; zij zorgden ervoor dat er dankzij bloemen, ook nu nog, een frisse voorjaarssfeer hangt in de Kringloopwinkel.

Mede door eerdergenoemde sponsors en de inzet van de vrijwilligers is deze avond plezierig, gezellig en zeer geslaagd verlopen.

Deel dit bericht