Uitreiking cheques Goede Doelen Kringloopwinkel Vollenhove

Uitreiking checques Goede Doelen Kringloopwinkel Vollenhove

Vrijdag j.l. ontvingen vertegenwoordigers van drie goede doelen een cheque ter waarde van 350 euro uit handen van voorzitter Max Gras van de Stichting Kringloopwinkels Steenwijkerland e.o. De drie doelen werden in januari 2014 gekozen door de medewerkers van de kringloopwinkel Vollenhove. In een gezellige setting met koffie en cake stelden de vertegenwoordigers zich voor.

Eerst mevr. Karin de Boer, contactvrouw in Vollenhove, namens de MaagLeverDarmstichting. Zij vertelde over haar ervaringen met het organiseren van de jaarlijkse collecte en was trots op haar dertig collectanten, waardoor in heel Vollenhove gecollecteerd kon worden!

Daarna dhr. Wim Katoen uit Drachten namens het epilepsiefonds. De heer Katoen is al een aantal jaren vrijwilliger voor het fonds en leidinggevende en begeleider voor de aangepaste reizen voor mensen met epilepsie. Daarnaast is hij ook regiocoördinator voor de collecte in een deel van de provincie Friesland.

Ten slotte Annelies van der Linde en Caroline Bekhof, penningmeester en voorzitter van de afdeling Steenwijkerland van het KWF. Annelies was de jongste in het gezelschap en volgde haar moeder op in het mede organiseren van de collecte van het kankerfonds. Er zijn dus nog jongeren die deze belangrijke vrijwilligerstaak overnemen van de ouderen!

Deel dit bericht