10-10-2020: Gratis energiezuinige LED-lamp actie, koop een armatuur en krijg na het afrekenen een gratis led lamp cadeau!

Delen wordt op prijs gesteld! 

Nieuwe lampen in een oud jasje: Vattenfall en Signify voorzien 100%kringloopwinkels van zo’n 47.000 LED-lampen

Mensen helpen geld te besparen

Kringloopwinkels spelen een belangrijke rol in de samenleving, in economisch uitdagende tijden nog meer dan anders. “Niet alleen stimuleren we hergebruik, wat goed is voor het milieu, we maken door lage prijzen ook meubilair en bijvoorbeeld boeken beschikbaar voor een breed publiek met een kleinere portemonnee”, zegt Leonie Reinders, directeur van Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN), verantwoordelijk voor het 100% Kringloop keurmerk. “Met deze Philips LED-lampenactie voor onze klanten, en de vrijwillige inzet van de medewerkers van Vattenfall en Signify, kunnen we mensen helpen geld te besparen én bij te dragen aan een beter milieu. Dat één van onze vestigingen dan ook nog een complete make-over kan winnen is geweldig: duurzaamheid staat bij ons voorop, maar als non-profit is het lastig om dit soort aanpassingen te financieren.

Cindy Kroon, Directeur Klanten bij Vattenfall: “Er wordt veel gesproken over de haalbaarheid en betaalbaarheid van de energietransitie. Wij willen het als bedrijf mogelijk maken om fossielvrij te leven; dat betekent dat we zelf fors investeren in nieuwe duurzame energieproductie, maar ook dat we consumenten helpen om binnen hun mogelijkheden zelf bij te dragen om klimaatverandering tegen te gaan. Er zijn veel dingen die iedereen gelijk kan toepassen, én die voordeel opleveren. Dat we dat met onze samenwerking met Signify kunnen doen met Philips LED-lampen is mooi: de schoonste energie is tenslotte de energie is die je niet gebruikt! Dat we de kringloopwinkels zo ook kunnen helpen met onze vrijwilligers maakt me extra trots.

#100%kringloop
#vattenfall
#signify
#philips

Nieuwe lampen in een oud jasje: Vattenfall en Signify voorzien 100%kringloopwinkels van zo’n 47.000 LED-lampen 

Deel dit bericht