Vrouwendag Steenwijkerland vieren bij Kringloopwinkel Steenwijk, jij komt toch ook?

Kom jij ook? Vrouwendag Steenwijkerland 2023 bij Kringloopwinkel Steenwijk
Delen/liken? Graag 🙂
 
Woensdag 8 maart wordt Vrouwendag Steenwijkerland gevierd, net als andere jaren, bij Kringloopwinkel Steenwijk i.s.m. Sociaal Werk de Kop. De initiatiefnemers zijn Paula Bierma, Sandra Lampe, Ineke de Jong en Jolanda Vermaire. Zij worden elk jaar door andere vrouwen bijgestaan om deze Vrouwendag weer tot een succesvolle bijeenkomst te maken. Dit jaar o.a. door drie fotografen die elk een aantal van de pitchers in hun kracht fotograferen.
 
Deze foto’s worden gedeeld op de Facebook en Instagram pagina Vrouwendag Steenwijkerland, als je deze pagina’s volgt zie je foto’s alvast. Vanaf 8 maart zullen de foto’s worden geplaatst met de verhalen, houd het in de gaten!
Dit jaar zijn er weer live pitches, 13 vrouwen die durven te vertellen over het thema ‘Omarm jouw kracht’, 13 vrouwen met inspirerende verhalen, 13 vrouwen met durf en moed om hun verhaal te delen met de vele vrouwen (en mannen) die aanwezig zullen zijn.
De pitches worden niet achter elkaar voorgedragen maar onderbroken door een korte quiz met Vrouwen-Power-Vragen, het beloofd weer een mooie en energieke ochtend te worden. Durf elkaar aan te spreken, leer elkaar (beter) kennen onder het genot van een gratis kop koffie met huisgemaakte koekjes/gebakjes verzorgd door medewerkers van Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk.
 
Er zijn geen entreekosten, de inloop is vanaf 09.30 uur en het programma is tot 10.00 tot 11.30 uur op de bovenverdieping van Kringloopwinkel Steenwijk, Boterweg 5, 8334 NS Tuk.
 
Neem gerust iemand mee en wees welkom!
Op de foto v.l.n.r. Marja Wietsma, Paula Bierma, Jolanda Vermaire, Ineke de Jong, Sandra Lampe
Foto: Zilverslang Fotografie
Deel dit bericht