Kringloop Modeshow bij Zondagmatinee Fredeshiem

Kringloop Modeshow bij Zondagmatinee Fredeshiem

Kringloopwinkel Steenwijk en LoekLouise Looman geven op zondagmiddag 22 april een modeshow met als titel ‘Kringloop in de mode’. De modeshow vindt plaats bij de ZondagMatinee van Buitengoed Fredeshiem, gelegen in de bossen nabij Steenwijk. Het wordt een verrassende en sprankelende show met kleding uit de schatkamers van de Kringloopwinkel Steenwijk en een boeiende toelichting over mode uit vroeger tijden. De KringloopModeshow op 22 april op Buitengoed Fredeshiem begint om 15.30 uur en de entree is gratis. Aansluitend wordt voor belangstellenden een stamppotbuffet geserveerd.

Negen mannequins en kinderen zullen kleding uit de Kringloopwinkel gaan showen. Ze laten daarmee zien dat ook gebruikte kleding vlot en eigentijds kan zijn, maar dat ook de  kringloopwinkel goed in ‘de mode’ past..  De mannequins en kinderen showen de kledij volgens een bepaald thema. Zo zijn er thema’s als sport, werkkleding, vakantie en uitgaan. LoekLouise Looman toont modellen op schaal van mode uit vroeger tijden.

De Kringloopwinkel bestaat nu ruim 20 jaar en komt voort uit ‘Ander Werk’. Aan de Boterweg op bedrijventerrein Tuk in Steenwijk

kunnen belangstellenden terecht voor gebruikte meubels, serviesgoed, speelgoed, gereedschap, boeken en muziek en elektrische apparaten. Kleding en textiel vormen een belangrijk deel van het aanbod in de winkel, waar het mooi op maat en kleur is gehangen.

De KringloopModeshow wordt georganiseerd door vrijwilligers van de kringloopwinkel, LoekLouise Looman en de Matineegroep van Fredeshiem. Vrijwilligers vormen de kern van de organisatie van de Kringloopwinkel en zijn o.a. actief in de winkel en het sorteren van ingebrachte goederen. Daarnaast werken er negen betaalde krachten en een flink aantal stagiaires.

Deel dit bericht